На Тернопільщині в Управлінні Державної міграційної служби проаналізували результати роботи у першому кварталі

На Тернопільщині в Управлінні Державної міграційної служби проаналізували результати роботи у першому кварталі

18.04.13 08:05 0 896
Проаналізували результати роботи у першому кварталі

У нараді, яка проходила під головуванням начальника Управління Державної міграційної служби України в нашій області Томаша Івановича Вербича, взяли участь працівники обласного апарату та керівники територіальних підрозділів.

Насамперед очільник міграційної служби в області висловив власну думку стосовно якості виконання усіма підрозділами функцій, покладених на них державою. Томаш Іванович зазначив, що незважаючи на деякі об’єктивні труднощі, серед яких і нестача кадрів, і застаріла матеріально-технічна база, управління, загалом, справляється із покладеними на нього обов’язками. Водночас потрібно активізувати окремі напрямки адміністративно-правозастосувальної діяльності та посилити контроль за дотриманням іноземцями правил перебування на території України. Також начальник обласного управління ДМС наголосив на неухильному дотриманні працівниками законодавства, етичних норм поведінки державного службовця та необхідності самоосвіти, адже від кожного окремого працівника залежить імідж усієї служби.

Керівники структурних підрозділів апарату доповіли про результати своєї роботи. Детально зупинилися на виконанні міграційною службою функцій з оформлення та видачі паспортних документів, реєстрації місця проживання громадян, документування іноземців. Також проаналізували ряд проблемних питань, що виникали у першому кварталі та обговорили шляхи їх вирішення. Управління Державної міграційної служби України

в Тернопільській області

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку відбулось ...

КОМЕНТАРІ