Щомісяця на Тернопіллі виявляють порушення в торгівлі алкоголем й тютюном

Щомісяця на Тернопіллі виявляють порушення в торгівлі алкоголем й тютюном

18.04.13 10:41 0 977
З початку року на території області виявлено 50 правопорушень вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Тільки за минулий місяць зафіксовано 14 таких правопорушень. Зокрема, 7 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні і роздрібні ціни на такі напої, 4 факти торгівлі цигарками за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених їх виробниками або імпортерами, 2 факти зберігання (реалізації) тютюнових виробів без марок акцизного податку та 1 факт торгівлі алкоголем та цигарками без наявності ліцензії.

Як повідомив начальник Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПС України у Тернопільській області Роман Савка, до порушників застосовані фінансові санкції на суму 88,2 тис. грн., з яких майже 40 тис. грн. уже сплачено.

Крім того, анульовано 33 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 19 – на право торгівлі цигарками.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: На більшості річок України ...

КОМЕНТАРІ