Міський тур Всеукраїнського конкурсу  визначив кращого вчителя фізичної культури

Міський тур Всеукраїнського конкурсу визначив кращого вчителя фізичної культури

19.04.13 15:00 0 789
15-16 квітня на базі ЗОШ № 11 управління освіти Луцької міської ради провело фінальну практичну частину міського туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».

Відповідно до Положення про конкурс організатори ставили за мету популяризувати засади здорового способу життя серед педагогів навчальних закладів нашого міста, піднесення ролі вчителя фізичної культури у суспільстві, поширення та розповсюдження передового педагогічного досвіду, виявлення та сприяння розвитку ініціативності педагогічних кадрів.

У заключній частині конкурсу брало участь три педагоги загальноосвітніх навчальних закладів міста №№ 9, 18 і навчально-реабілітаційного центру (Тетяна Хомич, Людмила Кочубей і Ярослав Мицюк). Саме висока якість документації з власними педагогічними напрацюваннями, представленої на конкурс цими педагогами, дозволила їм в практичному турі боротися за звання кращого.

Протягом двох днів, проводячи конкурсні уроки, конкурсанти реалізовували освітні, виховні та оздоровчі завдання уроку, застосовували інноваційні прийоми раціональної організації класного колективу, демонстрували власні доробки щодо модернізації подачі навчального матеріалу учням, застосовуючи інноваційні педагогічні прийоми.

За результатами двох конкурсних днів, переможцем «Кращого інноваційного уроку», застосувавши нетрадиційний підхід щодо проведення уроку фізичної культури з молодшими школярами, стала вчитель гімназії № 18 Людмила Кочубей. Переможцем у номінації «Кращий урок фізичної культури з елементами футболу» стала вчитель фізичної культури НВК № 9 Тетяна Хомич.

Абсолютним переможцем міського туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», за результатами двох показових уроків, журі визнало вчителя гімназії № 18 Людмилу Кочубей, яка представлятиме честь нашого міста в обласному турі конкурсу.

На урочистому закритті конкурсу переможці у номінаціях і абсолютний переможець нагороджені грамотами і призами управління освіти.

Побажаємо Людмилі Володимирівні вдалого виступу на обласному турі Всеукраїнського конкурсу.

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 3)
Попередня новина: Бартуловіч: Ми будемо ...
Наступна новина: На Буковині 70 ...

КОМЕНТАРІ