Луцьк: для потреб комунального підприємства «Ласка» буде передано автомобіль

Луцьк: для потреб комунального підприємства «Ласка» буде передано автомобіль

19.04.13 09:34 0 909
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Депутати Павло Данильчук, Тарас Бас, Микола Дендіберін заслухали директора міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Надію Петрик про роботу клубів за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На базі центру працює 35 спортивних секцій. Центром щомісяця проводиться 2-3 спортивних заходи, крім того під його керівництвом постійно відбуваються заходи на 13 спортивних майданчиках, які потребують ремонту. Лише спортивний клуб «Біла тура» має усі необхідні умови для занять, інші клуби потребують капітальних ремонтів. Депутати запропонували підготувати бюджетні пропозиції щодо затрат на проведення спортивних заходів та зробити розрахунки на ремонт одного майданчика. Вони взяли до відома цю інформацію та інформацію про розвиток діяльності фізкультурно-спортивного товариства «Україна» у місті Луцьку, з якою познайомив заступник голови товариства Віктор Журбіда. У підпорядкуванні товариства дві дитячо-юнацькі спортивні школи, які розвивають різні види спорту та найбільше молоді займається футболом. На комісії обговорили ще одне питання, яке стосується розвитку спорту, – про оренду футбольним клубом «Феміда-Інтер» стадіону за адресою вул. Писаревського. Депутати пропонують створити комісію, яка вивчила б роботу цього об’єкта, для ефективнішого його використання.

Депутати підтримали проект рішення про передачу автомобіля ВАЗ 2107. Директор Богдана Новарчук пояснила, що автомобіль потрібен для потреб комунального підприємства «Ласка».

Вони також прийняли позитивне рішення з питання скасування рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 25.12.2008 № 933-1 «Про організацію та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій у м. Луцьку», пропоноване депутатом міської ради Андрієм Козюрою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині тривають ...

КОМЕНТАРІ