В Луцьку внесено тимчасові зміни в схеми руху автобусів за  міськими маршрутами у зв’язку з капітальним ремонтом  вулиці Винниченка

В Луцьку внесено тимчасові зміни в схеми руху автобусів за міськими маршрутами у зв’язку з капітальним ремонтом вулиці Винниченка

19.04.13 17:41 0 869
У зв’язку з капітальним ремонтом вулиці Винниченка та перекриттям руху транспорту вказаною вулицею рух автомобільного транспорту вулицями та проспектами міста буде організований за тимчасовими схемами (на період до завершення ремонту вулиці Винниченка). Таке розпорядження підписав міський голова Микола Романюк.

Відповідно до документа, автотранспорт за маршрутами № 2, 4, 19, 22, 24, 26, 28, 47, 27, 27а рухатиметься в прямому напрямку - Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка; у зворотному напрямку - Глушець, Паркова, Волі, Словацького, Шевченка, Набережна, Яровиця, Перемоги.

За маршрутами № 1, 31, 18, 3, 9, 9а, 11, 15, 15а: у прямому напрямку - Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка, Богдана Хмельницького; у зворотному напрямку - Глушець, Паркова, Волі, Шопена, Перемоги.

За маршрутами № 10, 17, 17-а, 25 та 29 замість ділянки маршруту, що проходить по вулиці Винниченка, автобуси здійснюватимуть рух проспектом Перемоги, вулицями Яровиця, Набережна, Шевченка.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок України (жінки). ...
Наступна новина: Сергій Лекарь: МРЦ «Перлина ...

КОМЕНТАРІ