Учні шкіл Снятинського району візьмуть участь у VI Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії»

Учні шкіл Снятинського району візьмуть участь у VI Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії»

19.04.13 12:55 0 802
Національний університет «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Українського Біблійного товариства 18 по 19 квітня цього року проводить VI Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії».

За сприянням керівництва районної державної адміністрації із Снятинського району в олімпіаді візьмуть участь 9 школярів, яких супроводжують їх духовні отці. Учні сумлінно готовились до участі в VI –ій Всеукраїнській олімпіаді, пишучи власні творчі роботи та проекти, готуючи презентації, які потрібно буде захищати.

Метою олімпіади є підвищення інтересу школярів до Біблії; виховання духовно-багатої, національно-свідомої особистості; залучення школярів до вивчення курсів духовно-морального спрямування; інформування педагогічної громадськості, батьків про предмети духовно-морального спрямування.

Заступник голови районної державної адміністрації Світлана Івасюк та начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Василь Мельничук привітали кращих учнів та знавців релігійних наук району, побажавши їм перемоги в даній олімпіаді, а також сили та творчого натхнення в подальших конкурсах.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБА. Визначилися усі ...
Наступна новина: У Львові стартував ...

КОМЕНТАРІ