Івано-Франківщина: молоді  активісти спілкувалися з начальником УМВС в області генерал-майором Олегом Сало

Івано-Франківщина: молоді активісти спілкувалися з начальником УМВС в області генерал-майором Олегом Сало

19.04.13 15:59 0 798
Днями активісти Молодіжної адміністрації області, лідери молодіжних організацій зустрілися з начальником УМВС України в області генерал-майором міліції Олегом Сало.

Мова йшла про підвищення престижу органів міліції, про нелегкі міліцейські будні вартових правопорядку, які борються зі злочинністю, займаються корисними суспільству справами. Представники активної молоді довідалися про проект «Юний міліціонер Прикарпаття», яким залучено 120 майбутніх правоохоронців.

Головний міліціонер Прикарпаття Олег Сало неодноразово наголошував на відкритості до співпраці з молоддю, готовності підтримати найцікавіші молодіжні проекти. Михайло Ткач, голова громадської організації «Федерація дебатів України», запросив правоохоронців взяти участь у правових дебатах між учнями загальноосвітніх шкіл обласного центру Прикарпаття, а Катерина Говера, заступник голови Молодіжної адміністрації області з гуманітарних питань, - на «Тиждень сім’ї», що проходитиме 12 -26 травня.

Від молоді прозвучало чимало запитань, пов’язаних з охороною громадського порядку в області, проведеннями мітингів, навчанням, професійною підготовкою.

Начальник УМВС України в області генерал-майор міліції Олег Сало аргументовано відповів на усі запитання молодих людей, пообіцяв зустрічатись частіше та відвідувати «по можливості» найцікавіші молодіжні заходи.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: КП «Чернівціводоканал» ...

КОМЕНТАРІ