За минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 13 пожеж, 1 людина загинула

За минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 13 пожеж, 1 людина загинула

19.04.13 08:42 0 712
17 квітня о 09:00 год. в селі Вишків Долинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено житловий будинок. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 77-річного власника будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку домогосподаря.

17 квітня о 15:02 год. в місті Долина по вулиці Обліски на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено покриття, перекриття, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – занесення джерела запалення невстановленою особою.

17 квітня о 15.32 год. в місті Калуш на території дачного масиву «Підкар’єрний» виникла пожежа безгосподарського дачного будинку. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

17 квітня о 17.49 год. в селі Загвіздя Тисменицького району на території дачного кооперативу «Боровик» виникла пожежа 2 дерев’яних споруд для зберігання городнього інвентаря. Вогнем було знищено 2 дерев’яні споруди. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невідомої особи.

17 квітня о 19.40 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Бандери виникла пожежа покрівлі господарської споруди та побутового сміття КП «Спецкомбінат». Вогнем було знищено дерев’яну частину покрівлі споруди на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

17 квітня о 19.53 год. в селищі Печеніжин виникла пожежа горища житлового будинку. Вогнем було пошкоджено крівлю житлового будинку на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Впродовж минулої доби, 17 квітня, пожежно-рятувальні підрозділи області 7 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території. Зокрема, такі випадки мали місце на території селища Солотвино Богородчанського району, Новичка та Новоселиця Долинського району, містах Галичі та Івано-Франківську.

Загалом з початку поточного року в області виникло 351 пожежа, у вогні загинуло 22 людина.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Барселона" виставить ...
Наступна новина: Триває Всеукраїнський ...

КОМЕНТАРІ