Львівська ОДА розробила програму з нагоди відзначення 27-ї річниці ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Львівська ОДА розробила програму з нагоди відзначення 27-ї річниці ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

19.04.13 10:36 0 988
26 квітня 2013 року Львівщина відзначатиме 27-му річницю ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Зокрема, в рамках заходів відбудеться покладання квітів до пам’ятника  героям-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС на території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» (вул. Морозна, 31а).

В храмі Покрови Пресвятої Богородиці на території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності буде відслужено поминальний молебень, також буде проведено чин панахиди біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля».

Завершиться вшанування пам’яті загиблих під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС громадським віче.

Програма заходів з нагоди відзначення 27-ї річниці ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2013 року

9.00 год – поминальний молебень в храмі Покрови Пресвятої Богородиці на території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

9.45 год – Покладання квітів до пам’ятника героям-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС на території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

10.00 год. – Зустріч героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС з курсантами та студентами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності в навчальних аудиторіях та лекційних залах.

11.30 год. – покладання квітів від обласної, міської влади та представників громадськості до пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля».

11.40 год. – проведення чину панахиди за жертвами аварії на Чорнобильській АЕС біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля».

12.00 год. – віче біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: До 68-ї річниці ...
Наступна новина: ITF Туреччина. Позніхіренко ...

КОМЕНТАРІ