На Львівщині правоохоронці знешкодили озброєних злочинців

На Львівщині правоохоронці знешкодили озброєних злочинців

19.04.13 14:03 0 907
У селах Бродки Миколаївського та Раковець Пустомитівського районів Львівської області співробітники органів внутрішніх справ та внутрішніх військ знешкодили озброєних злочинців. Саме за такою легендою відбулися командно-штабні навчання за участю силовиків Львівщини.

До участі у вказаних вище заходах керівництво Головного управління МВС України у Львівській області запросило журналістів різних засобів масової інформації.

Представники мас-медіа мали можливість спостерігати за «бойовими діями» правоохоронців Львівської області, які були максимально наближені до реальних. Зокрема, отримавши оперативну інформацію про скоєний злочин у селі Бродки Миколаївського району, працівники різних підрозділів міліції, діючи за попередньо визначеним планом, розпочали активну фазу навчань.

Все виглядало досить вражаюче, наче у кінострічці-бойовику. Тут було чути і гучні постріли зі зброї, і побачити бронетранспортери, і спостерігати за вправною роботою «замаскованих» бійців спецпідрозділів міліції, які разом з колегами знешкодили озброєних злочинців, які переховувались у закинутій будівлі піонерського табору на території села Бродки.

Оцінюючи роботу підлеглих під час навчань, начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Рудяк Олександр Вікторович зауважив, що всі шні дії відбулися у режимі реального часу: подекуди відеооператори не встигали фіксувати все те, що тут відбулося.

« все відбувалося за попередньо визначеним планом. Однак досить часто реальність вносить свої корективи і часом виникають нештатні ситуації. Для висвітлення цих та інших подій ми завжди запрошуємо журналістів. Оскільки ми готові до співпраці з громадянським суспільством», - зазначив Олександр Рудяк.

На запитання журналістів, чи запрошуватимуть їх ще на такі навчання, головний міліціонер Львівської області запевнив, що журналістам тут завжди раді. А тому вже відтепер їх запрошено на схожий захід, який заплановано провести після Великодня.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині голова ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині на ...

КОМЕНТАРІ