Нещодавно у Дрогобицькому міському відділі ГУМВСУ у Львівській області відбулася підсумкова нарада

Нещодавно у Дрогобицькому міському відділі ГУМВСУ у Львівській області відбулася підсумкова нарада

19.04.13 12:18 0 788
На нараді підвели підсумки роботи правоохоронної діяльності Дрогобицького міського відділу міліції за I квартал 2013 року.

На нараді були присутні керівництво та особовий склад Дрогобицького міського відділу міліції. Участь у проведені наради взяли також прокурор Дрогобицької міжрайонної прокуратури Павич Володимир Степанович та міський голова Олексій Радзієвський.

Про здобутки та прорахунки в роботі працівників Дрогобицького міського відділу міліції доповідав перший заступник начальника відділу – начальник слідчого відділення підполковник міліції Наум Віктор Олексійович, який охарактеризував стан злочинності та правопорядку на території Дрогобицького району, додержанням вимог законодавства правоохоронцями, спрямованого на профілактику злочинності та окремих категорій злочинців.

На зустрічі обговорювалися зміни в роботі правоохоронців у зв'язку з набранням чинності нового Кримінально-процесуального кодексу України та завдання на другий квартал 2013 року. Окрім цього, в ході заходу обговорювалися актуальні для громадян питання, пов'язані з правоохоронною діяльністю.

Міський голова Олексій Радзієвський розглянув низку питань, що стосуються організації та виконання завдань покладених на правоохоронців та представників органів місцевого самоврядування.

Проаналізувавши стан роботи за три місяці начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович визначив основні пріоритетні напрямки в організації роботи міліції на другий квартал 2013 року.

Керівник міського відділу міліції наголосив, що діяльність правоохоронних органів повинна бути прозорою, діяльність міліції постійно висвітлюється в засобах масової інформації.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: План виконання робіт ...
Наступна новина: На Житомирщині у власній ...

КОМЕНТАРІ