КДК ФФУ оштрафував шість команд Прем'єр-ліги на 700 тисяч гривень

КДК ФФУ оштрафував шість команд Прем'єр-ліги на 700 тисяч гривень

19.04.13 15:32 0 2422
Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ оштрафував деякі команди Прем'єр-ліги у сумі на 700 тисяч гривень. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Такі підсумки засідання КДК, яке відбулося у четвер, 18-го квітня, пише прес-служба Федерації футболу України.

За скандування вболівальниками "Дніпра" нецензурних виразів і демонстрацію банеру образливого змісту під час матчу 23-го туру з полтавською "Ворсклою" клуб має виплатити 100 тисяч гривень.

Оштрафована і "Ворскла" на 25 тисяч гривень - за скандування нецензурних виразів власними вболівальниками під час того ж матчу.

Фінансові санкції у 100 тисяч гривень застосовані також до "Шахтаря" за використання шанувальниками донецької команди піротехнічних засобів і кидання стороннього предмета на поле стадіону під час матчу з "Динамо".

За скандування нецензурних виразів уболівальниками "Динамо" під час матчу 24-го туру зі львівськими "Карпатами" київський клуб має виплатити 25 тисяч гривень.

50 тисяч гривень - така ціна використання вболівальниками "Ворскли" піротехнічних засобів і скандування нецензурних виразів на стадіоні "Ворскла" ім. О. Бутовського під час матчу 24-го туру з харківським "Металістом".

Харківський клуб також зобов’язаний буде сплатити штраф у розмірі 100 тисяч гривень за використання вболівальниками клубу піротехнічних засобів і скандування нецензурних виразів під час цього ж матчу.

Штраф одеського "Чорноморця" за скандування його фанатами нецензурних виразів і використання піротехнічних засобів - 50 тисяч гривень. Ці порушення були зафіксовані на стадіоні "Чорноморець" під час гри 24-го туру з "Дніпром".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що київське "Динамо" було оштрафоване ще на 250 тисяч гривень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 4)

КОМЕНТАРІ