Чернігівщина: Робоча поїздка голови облдержадміністрації до м.Прилуки

Чернігівщина: Робоча поїздка голови облдержадміністрації до м.Прилуки

19.04.13 08:05 0 852
18 квітня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав з робочою поїздкою у м.Прилуки. В рамках поїздки керівник області ознайомився з готовністю установ та організацій міста до проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», а також взяв участь в урочистих заходах з нагоди 20-річчя створення АТ «Тютюнова компанія «ВАТ – Прилуки».

Вітаючи керівництво та працівників першого підприємства з іноземними інвестиціями в тютюновій галузі України і найбільше в економіці області, голова облднржадміністрації зазначив, що нині це - сучасне виробництво, яке відповідає міжнародним стандартам сучасного менеджменту, екологічної безпеки та охорони праці.

А головне - спільними зусиллями робітничих та інженерно-технічних кадрів створено згуртований колектив, спроможний вирішувати складні виробничі завдання.

Також голова облдержадміністрації відзначив участь підприємства у розвитку соціальної інфраструктури регіону, яка є яскравим прикладом соціальної відповідальності бізнесу.

Компанія опікується дитячими закладами та надає допомогу громадським організаціям, фінансово підтримує освітню програму, спрямовану на пропаганду здорового способу життя тощо.

Володимир Хоменко побажав підприємству подальшого розвитку та нових трудових здобутків, а також вручив генеральному менеджеру "Бритиш Американ Тобакко Україна" Саймону Уелфорду відзнаки обласної державної адсіністрації та обласної ради.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині на ...
Наступна новина: США надсилають військових ...

КОМЕНТАРІ