Чернігівська область: ситуація з паводком під контролем

Чернігівська область: ситуація з паводком під контролем

19.04.13 15:17 0 829
18 квітня в зв'язку з підйомом рівня води в р. Десна та р. Віть ускладнено транспортне сполучення по понтонному мосту через р. Десна в м. Новгород-Сіверський. Залишається порушеним автотранспортне сполучення з с. Бирине, с. Прокопівка та с. Підгірне Новгород-Сіверського району. Для здійснення переправи місцевого населення через р. Десна організовано чергування особового складу місцевого пожежно-рятувального підрозділу Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області. Сполучення здійснюється за допомогою човна. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

Внаслідок підтоплення дорожнього полотна талими водами залишається порушеним транспортне сполучення між селами Незаможне та Мекшунівка Ріпкинського району. Рух транспортних засобів здійснюється по автодорозі Любеч-Славутич.

Внаслідок підняття рівня води в р. Снов залишається порушеним транспортне сполучення з с. Малий Дирчин Городнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою човна та по ґрунтовій дорозі через с. Лосева Слобода Щорського району.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ