На Чернігівщині авіація Держслужби з надзвичайних ситуацій готується до гасіння лісових пожеж

На Чернігівщині авіація Держслужби з надзвичайних ситуацій готується до гасіння лісових пожеж

19.04.13 13:18 0 735
16-17 квітня на Чернігівщині у м. Ніжин Спеціальним авіаційним загоном ДСНС України проведено практичні збори з підготовки екіпажів до гасіння лісових пожеж у рівнинній місцевості за допомогою літаків Ан-32П та вертольотів Мі-8Т з водозливним пристроєм. В ході цього відпрацьовано оперативно-тактичні можливості та практичні дії протипожежної авіації ДСНС України в весняно-літній пожежонебезпечний період. Під час польотів екіпажі тренували льотні навички в підвищених режимах експлуатації авіатехніки, влучність скидання води в осередок пожежі, а також проведення заправки вогнегасної речовини з водойми.

Практичні збори Спеціального авіаційного загону ДСНС України пройшли на високому рівні й цьому сприяли гарні метеорологічні умови. Всі екіпажі справилися з поставленими завданнями не нижче оцінки "добре", зокрема 95% з них отримали результат "відмінно".

Другий етап підготовки екіпажів відбудеться наступного тижня на території АР Крим, де відпрацьовуватимуться навички гасіння пожеж у гірській місцевості.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині ...

КОМЕНТАРІ