Рівненщина: рятувальниками у складі «Мобільно-консультаційного пункту» проведено профілактично-роз’яснювальну роботу у Костопільському районі

Рівненщина: рятувальниками у складі «Мобільно-консультаційного пункту» проведено профілактично-роз’яснювальну роботу у Костопільському районі

19.04.13 12:47 0 843
17 квітня співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області спільно з працівниками Рівненського обласного та Костопільського територіального центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зустрілися з учнями загальноосвітніх навчальних закладів сіл Пісків та Пеньків Костопільського району. Рятувальники і соцпрацівники роз’яснили дітям вимоги правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, а також порядок дій у разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події. У ході спілкування з школярами особлива увага зверталася на формування у дітей навичок правильного та безпечного поводження під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду.

Також школярам продемонстрували повчальний мультфільм та роздали застережливі листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

Після відвідування навчальних закладів учасники рейду провели профілактичні масово-роз’яснювальні заходи у житловому секторі. У ході спілкування з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, фахівці вкотре нагадали громадянам про суворе дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті, роз’яснили людям як уникнути лиха, роздали відповідні листівки та пам’ятки із порадами як запобігти біді.

Щоб ефективніше вплинути на свідомість громадян, рейдівці наводили конкретні приклади пожеж та їх наслідків, що трапилися на території області, а також за згодою власників здійснювали огляд помешкань з метою виявлення наявних порушень пожежної безпеки з подальшим наданням, як консультативної так і практичної допомоги населенню відносно упередження пожеж або інших надзвичайних подій.

Громадяни дякували рятувальникам за допомогу, а також обіцяли дотримуватись відповідних правил безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У США стався вибух на ...

КОМЕНТАРІ