На Рівненщині усі на суботник

На Рівненщині усі на суботник

19.04.13 10:27 0 1136
У суботу на Рівненщині відбудеться генеральне прибирання населених пунктів. У цей день працівники структурних підрозділів та апарату облдержадміністрації на чолі з головою Василем Берташем упорядковуватимуть Пагорб Слави у Рівному та прилеглу територію. Водночас держслужбовці області, спеціалісти територіальних органів міністерств та відомств працюватимуть у парку відпочинку «Хімік», біля Усті, на пляжі Басівкутського озера та у сквері навпроти гуртожитків НУВГП, що по вулиці Чорновола. Усього прибиратимуть сміття майже тисяча державних службовців.

Василь Берташ також звернувся до мешканців краю, колективів установ, організацій, підприємств області з проханням долучитися до участі у толоці.

Нагадаємо, до 15 травня на Рівненщині триває всеукраїнська акція «За чисте довкілля». За цей час на Рівненщині приберуть парки, сквери, береги водойм та пляжі, впорядкують прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики. Також в області висадять понад 19 тисяч дерев та кущів, облаштують 66 тисяч метрів квадратних газонів і 156 тисяч метрів квадратних квітників. Крім цього, лад наведуть на 1024 кладовищах, 854 братських могилах, меморіальних комплексах, почесних похованнях.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ