На Рівненщині переможцями міського фестивалю дружин юних пожежних   стала команда ЗОШ №27

На Рівненщині переможцями міського фестивалю дружин юних пожежних стала команда ЗОШ №27

19.04.13 13:32 0 837
18 квітня в Рівненській ЗОШ №19 відбувся міський етап фестивалю дружин юних пожежних. Запекла боротьба за право представляти місто Рівне у фіналі обласного етапу фестивалю велася серед 16 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Організаторами захоплюючого і корисного для школярів дійства традиційно виступили Головне Управління ДСНС в області та міське управління освіти і науки. Діти змагалися у двох конкурсах «Візитка» та «Домашнє завдання».

Під час проведення найулюбленішого конкурсу глядачів – «Домашнє завдання», у всіх виступах команди демонстрували свої здібності, використовуючи різноманітні жанри – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Найголовнішим лейтмотивом виступів для усіх учасників було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, ніж працівники пожежно-рятувальної служби. Несподіванкою для журі цього року стало те, що майже у кожному виступі команд була своя родзинка: одна команда використовувала акробатичні елементи, інша – уривки з популярних телепрограм. Всі команди були напрочуд оригінальними та творчими.

Членам журі довелося чимало посперечатися, визначаючи переможців. Судити було важко, адже і творчі задуми учасників були на високому рівні.

За рішенням судівської колегії, переможцями міських змагань стали команда «В процесі» ЗОШ №27, 2 місце – команда «Екстрим» ЗОШ №22, а третє місце – команда «На лінії вогню» ЗОШ № 1.

Усі учасники міського етапу були нагороджені солодкими подарунками, призами та грамотами. У пам’яті кожного учасника залишилися приємні враження та нові друзі. А найкращу команду уже незабаром будуть чекати нові випробування на обласному фестивалі.

Тому бажаємо їм успіху, наснаги та перемоги у конкурсі!

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ