На Рівненщині податківці розповіли гімназистам про податки

На Рівненщині податківці розповіли гімназистам про податки

19.04.13 08:56 0 769
Виховання у майбутніх платників високої податкової культури починається з юних років.

Саме з цією метою працівники державної податкової інспекції у м. Рівному постійно проводять лекції на податкову тематику, під час яких школярів знайомлять з основами податкового законодавства. Такий захід днями був проведений у Рівненській гуманітарній гімназії.

Школярі, під час тематичної лекції, ознайомилися з основними правилами декларування громадянами майнового стану і доходів. Найбільше зацікавлення у них викликали питання отримання податкової знижки за навчання. Адже незабаром випускники, а в майбутньому абітурієнти, зроблять перші кроки у самостійне життя, тож набуті податкові знання безперечно стануть їм у нагоді. Податківці звернули увагу учнів на те, що для повернення сум витрачених коштів на навчання необхідно мати відповідні платіжні і розрахункові документи, які підтверджують їх сплату.

Крім того, працівники податкової інспекції ознайомили школярів з сервісами податкової служби. Особливу увагу звернули на роботу Центру обслуговування платників податків, де створено комфортні умови для подачі звітності, реалізації прав та обов’язків платників податків. Гімназистам надзвичайно сподобалося спілкування з представниками ДПІ. Вони зацікавилися роботою податкової служби, а деякі з них виявили бажання пов’язати своє майбутнє з професіями податківця, економіста чи фінансиста. А це і є найвищою заслугою для працівників інспекції – викликати інтерес у молодого покоління до податкових знань.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ