Тернопільська область: протягом минулої доби знешкоджено 6 вибухонебезпечних предметів

Тернопільська область: протягом минулої доби знешкоджено 6 вибухонебезпечних предметів

19.04.13 14:50 0 738
17 квітня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення у селі Молохів Бережанського району знешкоджено 6 вибухо-небезпечних предметів часів Другої світової війни: два артилерійських снаряди 76 мм, два – 122 мм, один 152-міліметровий снаряд та одну ручну гранату Ф-1.

Цього ж дня до рятувальників на номер телефону «101» надійшло повідомлення про чергову небезпечну знахідку: у селі Рідколісся Монастириського району виявлено 6 артилерійських снарядів калібру 76 мм. Після детального обстеження фахівцями-піротехніками прилеглої до місця знахідки території боєприпаси будуть вилучені та знищені.

Загалом з початку 2013 року на території Тернопільської області знешкоджено 24 вибухонебезпечних предмети часів минулих воєн.

Громадяни пам’ятайте, якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпас, або є підозрілим – не торкайтеся його! Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків. Про підозрілий предмет необхідно негайно повідомити підрозділ ДСНС, зателефонувавши за номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у школі №29 ...
Наступна новина: Бартуловіч: Ми будемо ...

КОМЕНТАРІ