На Тернопільщині створення належних умов для роботи медиків та лікування пацієнтів є одним із пріоритетів медичної реформи

На Тернопільщині створення належних умов для роботи медиків та лікування пацієнтів є одним із пріоритетів медичної реформи

19.04.13 13:28 0 947
Створення належних умов для роботи медиків та лікування пацієнтів є одним із першочергових завдань медичної реформи. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, знайомлячись із роботою Скала-Подільської міської комунальної поліклініки.

в медзакладі працює 8 лікарів та 15 осіб середнього медичного персоналу.

Поліклініка з пунктом швидкої допомоги та денним стаціонаром на 15 ліжок функціонує з 2003 року.

В 2012 році, з метою зміцнення її матеріально–технічної бази, проведено капітальний ремонт фасаду, заміну стічних труб і ринв, замінено повітряну лінію електропостачання на кабельну. У 2013 році розпочато проведення капітального ремонту мансардного приміщення другого поверху поліклініки.

Спілкуючись із медиками голова обласної державної адміністрації наголосив, що, на виконання доручень Глави держави, влада посилює державний контроль за якістю медичних послуг та препаратів, працює над покращенням матеріально-технічного обладнання закладів охорони здоров’я.

«Минулого року нам вдалося в області чимало зробити. Працюватимемо в цьому напрямку й надалі». – запевнив Валентин Хоптян.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ...
Наступна новина: На Рівненщині переможцями ...

КОМЕНТАРІ