На Тернопільщині обікрала подруга

На Тернопільщині обікрала подруга

19.04.13 12:03 0 871
До співробітників міського відділу внутрішніх справ звернулися дві тернополянки. Дівчата заявили про крадіжку ювелірних прикрас, і обидві запідозрили у вчиненому свою подружку. Міліціонери перевірили версію потерпілих і з’ясувалося, що до вчинення крадіжки причетна 36-річна уродженка Хмельниччини.

Як розповіла одна з потерпілих, напередодні хмельничанка завітала до неї на каву, і дівчата збиралися піти погуляти в якомусь клубі. Але раптом настрій подруги змінився. Вона поспіхом зібралася, сказала, що у неї виникли невідкладні справи, і пішла. Тернополянка лише через декілька днів зрозуміла, що стало причиною такої поведінки подруги. Насправді «невідкладні справи» виявилися злодійськими, бо молодиця встигла поцупити зі шкатулки подруги майже всі ювелірні прикраси. Завдані збитки потерпіла оцінила у майже десять тисяч гривень. Серед викраденого – дві пари сережок, три каблучки та підвіска.

Зі слів підозрюваної, золоті прикраси вона продала на ринку невідомому. Виручені гроші витратила на власні потреби. Аналогічно вчинила і з сережками, які викрала у ще однієї подруги.

Як встановили правоохоронці, сценарій крадіжки з помешкання 32-річної тернополянки був ідентичний. Хмельничанка дочекалася, коли подруга вийде з кімнати, понишпорила у шкатулці і привласнила те, що знайшла.

Злодійська справа для 36-річної матері двох дітей – не нова. Колись вона уже мала проблеми із правосуддям через надмірну тягу до чужого майна. Зрештою, можливо саме це й спонукало переїхати жінку з Хмельниччини до нашого обласного центру. Але стримуватися вдавалося доти, доки була робота. Перші ж матеріальні труднощі штовхнули жінку до старих звичок.

Кримінальне провадження розпочато за частинами першою та другою статті 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ