У ФБУ хочуть, щоб переможець Вищої ліги отримував місце у Суперлізі

У ФБУ хочуть, щоб переможець Вищої ліги отримував місце у Суперлізі

19.04.13 09:57 0 908
У четвер, 18-го квітня, відбулися Загальні збори Засновників (Учасників) АБКУ "Суперліга", центральне питання яких стосувалося подальшої співпраці та взаємовідносин із Федерацією баскетболу України. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Як повідомив в.о. генерального директора Суперліги Олег Бичков, ФБУ запропонувала модель, згідно з якою у відомство Федерації перейшла б спортивна складова, пов’язана із регламентом, календарем і форматом чемпіонату Суперліги, що набув би статусу чемпіонату України.

У такому разі формат чемпіонату України передбачав би можливість входження до Суперліги (за умови відповідності її вимогам) команди-переможниці чемпіонату Вищої ліги, пише офіційний сайт Суперліги.

Натомість, Суперліга могла б зосередитися на питаннях медіа-підтримки та технічного забезпечення чемпіонату, його реклами та популяризації, у першу чергу, за рахунок трансляції матчів у прямому ефірі всеукраїнських телеканалів.

Найближчими днями ФБУ має надіслати до Суперліги свої пропозиції у письмовому вигляді. Остаточно питання співпраці буде розглянуто під час наступних Загальних зборів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Буковині на Хотинщині ...

КОМЕНТАРІ