У Буковинській автоінспекції відбулось підведення підсумків роботи ДАІ за 2012 рік та перший квартал 2013 року (ФОТО)

У Буковинській автоінспекції відбулось підведення підсумків роботи ДАІ за 2012 рік та перший квартал 2013 року (ФОТО)

20.04.13 12:43 0 920
СЛУЖИМО УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ. З особовим складом автоінспекції зустрівся начальник УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Олександр Демидов.

Керівник обласного управління міліції висловив вдячність працівникам ДАІ Буковини за добру службу, досягнення позитивних результатів у зміцненні транспортної дисципліни, боротьбі зі злочинністю, наданні послуг громадянам. Наказами МВС України, обласних управлінь міліції та ДАІ було відзначено і заохочено кращих працівників, присвоєно спеціальні звання середнього та старшого начальницького складу.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомі успіхи у зміцненні законності і правопорядку , захисті інтересів держави, прав і свобод громадян цінним подарунком (іменним годинником) відзначено керівника обласної автоінспекції полковника міліції Ігора Доголіча.

Зазначалось, що на території обслуговування зусиллями працівників Буковинської автоінспекції утримується тенденція зниження аварійності. Автопарк ДАІ докорінно оновлено. Останнім часом придбано 9 нових сучасних автомобілів. На автошляхах області споруджено 5 стаціонарних постів ДПС, оснащено їх електронними комплексами «Рубіж», створено електронну мережу, що в перспективі дасть можливість запровадити нові технології нагляду за дорожнім рухом. Відремонтовано адміністративне приміщення ДАІ, створені належні умови для працюючих. На виконання соціальних ініціатив Президента України з питань дерегуляції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах ДАІ запроваджено принцип «Єдиного вікна». Автоінспекція постійно підтримує зв’язки з підшефною установою — Будинком для дітей-сиріт в Оршівцях. За спонсорські кошти для потреб комунальної установи було придбано мікроавтобус та легковий автомобіль.

Працівники ДАІ Буковини дбають про збереження кращих традицій служби. До 14 квітня, дня створення української автоінспекції, редакцією відомчої газети підготовлено книгу «Буковинська автоінспекція на сторінках газети «Дорожній вісник». Видання представив аудиторії журналіст Анатолій Томків. Книга, приурочена правоохоронцям області, розповідає про історичні події і факти, пов’язані з розвитком дорожньої інфраструктури, автомобільних перевезень на Буковині, про людей, які загинули під час виконання службових обов’язків, проявили мужність і самовідданість, захищаючи конституційні права громадян, брали участь в афганській війні, ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС, про найрізноманітніші ситуації, у яких працівники ДАІ надали допомогу учасникам дорожнього руху, запобігли можливим трагедіям, проявили професіоналізм і високу громадянську позицію.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині на площі ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ