Кварцяний ставить на

Кварцяний ставить на "Дніпро" у поєдинку із "Шахтарем"

20.04.13 10:53 0 906
У майбутньому поєдинку 25-го туру Прем'єр-ліги "Дніпро" мінімально вдома здолає "Шахтар". Про це повідомило видання "Чемпіон".

Принаймні, такої думки екс-тренер луцької "Волині" та запорізького "Металурга" Віталій Кварцяний, про що розповів газеті "Команда".

"Дніпряни" кинуть всі сили на те, щоб не тільки гідно виглядати у грі з командою, яка без п'яти хвилин чемпіон, але й досягти максимального результату. У строю вже Коноплянка, Ротань, і якщо встигнуть поставити на ноги Джуліано, колектив буде виглядати ще краще", - сказав він.

"Звичайно, "Шахтар" захоче вже у цьому турі стати недосяжним для опонентів, але святкування чергового чемпіонства їм, напевно, доведеться відкласти ще на тиждень. У футбольному трилері переможуть господарі", - додав фахівець.

За словами Кварцяного, київське "Динамо" у Луганську досить спокійно обіграє "Зорю".

"Кияни у такому положенні, що будь-яка осічка може надалі позначитися на їх перспективах поборотися за друге лігочемпіонівське місце. Тому хоч і не без зусиль, але "Динамо" доб'ється максимального результату у Луганську", - цитує його dynamo.kiev.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ