Загальноміська толока в рамках Всеукраїнського Дня довкілля стартувала у Луцьку

Загальноміська толока в рамках Всеукраїнського Дня довкілля стартувала у Луцьку

20.04.13 16:34 0 992
Акції з благоустрою відбуваються у районі річки Жидувки: від вулиці Львівської до вулиці Станіславського; від вулиці Станіславського до бульвару Дружби Народів; від бульвару Дружби Народів до вулиці Потебні. Прибирають також прибережну водоохоронну зону річки Сапалаївки від вулиці Ярощука до вулиці Чехова. Понад 500 чоловік взяли участь у загальноміському Дні довкілля. Це - колективи ТзОВ «Кромберг енд Шуберт», АТ «СКФ Україна», ТзОВ «Феміда Інтер», КП «Луцькводоканал», ДКП «Луцьктепло», гаражного кооперативу «Граніт», ЗАТ «Луцький домобудівельний комбінат», ЖКП №2, КП «Зелене господарство м. Луцька», старшокласники загальноосвітніх шкіл та студенти вищих навчальних закладів.

Депутати міської ради Євгеній Ткачук та Микола Яручик забезпечили учасників толоки рукавицями та мішками для збору сміття і придбали паливо для машин, які вивозили тверді побутові відходи. Спеціалісти МНС прибирали повалені дерева із русла річки.

«Ми живемо і працюємо у цьому районі, тому нам приємно долучитися до корисної ініціативи відділу екології міської ради. Ми з Миколою Яручиком вирішили не лише допомогти у придбанні засобів для прибирання і пального для транспорту, а й безпосередньо взяти участь в очистці території», – сказав Євгеній Ткачук. Його колега Микола Яручик додав: «Ми допомагаємо в міру можливостей. Хотілося б тут поставити лавочки, ми думаємо, як це згодом зробити. Дякуємо усім людям, які тут працюють. У чистому парку буде приємно відпочивати жителям нашого мікрорайону».

На толоку прибув міський голова Микола Романюк зі своїм заступником Ларисою Соколовською, щоб на місці ознайомитися з ходом робіт, які ведуться з розчистки річки Жидувка.

Він подякував усім учасникам акції, окремо депутатам міської ради - за їх ініціативу, надану допомогу в організації прибирання міста та особисту участь. Закликав берегти навколишню природу щодня.

Як повідомив радник міського голови Борис Сорока, з урочища Дубовий гай (району ЛПЗ) було вивезено на полігон Брище 7 машин сміття і твердих побутових відходів, з прибережної зони річки Сапалаївки – 15 машин.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ООН: ситуація в Сирії є ...
Наступна новина: Кущовий семінар за участю ...

КОМЕНТАРІ