Волинська область: у Нововолинську стартувала Всеукраїнська громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» (фото, відео)

Волинська область: у Нововолинську стартувала Всеукраїнська громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» (фото, відео)

20.04.13 13:40 0 947
18 квітня у місті Нововолинську стартувала Всеукраїнська громадська акція, яка має на меті нагадати правила безпечної поведінки, навчити діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій, глибше познайомити з історією виникнення та розвитку пожежно-рятувальної справи.

Під час акції рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №5 м. Нововолинська організували на подвір’ї загальноосвітньої школи №2, а також №5 показ пожежної техніки та аварійно-рятувального обладнання. Усі охочі змогли ближче познайомитися та зрозуміти щоденну роботу працівників державної служби з надзвичайних ситуацій. Вогнеборці розповіли учням про найбільш характерні надзвичайні ситуації, описали окремі випадки, що траплялися у їх роботі. Також учні та вчителі ознайомились з правилами пожежної безпеки у побуті та порядком дій уразі виникненні пожежі.

Діти з цікавістю спостерігали за тим, як працюють універсальні гідравлічні ножиці, повітряна подушка, апарати на стисненому повітрі та обладнання, за допомогою якого рятувальники ліквідовують надзвичайні ситуації та пожежі.

Такі заходи не тільки вчать дітей обережності, умінню правильно реагувати у складних ситуаціях, а й мають профорієнтаційну направленість. Дана акція допомагає дітям визначитися зі справою, якою вони займатимуться у майбутньому дорослому житті.

На завершення зустрічі діти подякували працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій за корисні розповіді та цікаво проведений час.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині допоможіть ...

КОМЕНТАРІ