Івано-Франківщина: за минулу добу на території області виникло 19 пожеж

Івано-Франківщина: за минулу добу на території області виникло 19 пожеж

20.04.13 14:05 0 1022
18 квітня о 06:37 год. в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району по вул.Набережна горіла тирса на відкритій території на площі 20 м2. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

18 квітня о 16:07 год. в м. Яремче по вул. Г. Хоткевича виникла пожежа сміття на відкритій території на площі 120 м.кв., яка належить ТзОВ «Карпатський інвестиційний альянс». Попередня причина виникнення пожежі - занесення джерела вогню сторонніми особами.

18 квітня о 16:25 год. в м. Івано-Франківську по вул. Набережна виникла пожежа побутового сміття в контейнері для сміття на автомобілі КАМАЗ, який належить АТП-0928. Вогнем було знищено побутове сміття на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

Вніч проти 19 квітня о 00:27 год. в м.Долина по вул.Довбуша, 4а виникла пожежа магазину «Ремікс». Вогнем було знищено перекриття будівлі на площі 15 м.кв., пошкоджено будівлю магазину, холодильник, електрощитову та частково товар. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Вніч проти 19 квітня о 02:19 год. в с.Луги Рожнятівського району виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем було знищено господарську споруду, 5 м3 дерев’яних пиломатеріалів, 500 кг сіна та домашній інвентар. Попередня причина виникнення пожежі – занесення джерела запалення не встановленою особою.

Впродовж минулої доби, 18 квітня, пожежно-рятувальні підрозділи області 13 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території.

Загалом з початку поточного року в області виникло 370 пожеж, у вогні загинуло 22 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині допоможіть ...
Наступна новина: Житомирщина: «Актуальні ...

КОМЕНТАРІ