На Івано-Франківщині правова освіта населення на Тлумаччині

На Івано-Франківщині правова освіта населення на Тлумаччині

20.04.13 14:45 0 906
У четвер, 18 квітня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександри Чаплінської відбулося засідання районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

Обговорено питання змін у законодавстві щодо реєстрації прав на нерухоме майно. Завідувач сектору державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень реєстраційної служби районного управління юстиції Петро Серемчук зазначив, що з 1 січня 2013 року в Україні діє нова система державної реєстрації прав на нерухомість. Державну реєстрацію прав на нерухоме майно проводять державні реєстратори (представники реєстраційних служб) і нотаріуси як спеціальні суб’єкти, на яких покладаються функції державного реєстратора прав на нерухоме майно.

З огляду на важливість питання відносин власності радою прийнято рішення проводити виїзні навчальні семінари з секретарями та активом місцевих рад, на яких будуть висвітлюватися питання реєстрації речових прав на нерухоме майно. Питання, які підніматимуться на зустрічах, будуть узагальнені та подані для подальшого ініціювання щодо законодавчого врегулювання в Головне управління юстиції в Івано-Франківській області.

Вирішено надавати відповідні роз’яснення громадянам у «Віснику влади» (додатку до районної газети «Злагода»). Також учасників засідання ознайомлено із оновленим складом МКМР з правової освіти населення та основними заходами її діяльності на 2013 рік.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буряк вперше у кар'єрі ...

КОМЕНТАРІ