На Прикарпатті відзначать 68 річницю Перемоги над фашистами

На Прикарпатті відзначать 68 річницю Перемоги над фашистами

20.04.13 10:47 0 914
Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк розпорядженням №273 затвердив План заходів з відзначення в області 68-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р.

Головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення доручено «забезпечити проведення» урочистих заходів до Дня Перемоги.

9 травня на Меморіальному кладовищі в м. Івано-Франківську представники духовенства різних конфесій відправлять панахиду за жертвами війни. В обласній філармонії пройде урочиста академія за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та ветеранських громадських організацій.

До Дня Перемоги представники влади побувають в інтернатних закладах системи соціального захисту населення, зустрінуться з ветеранськими організаціями, вручать подарунки.

У закладах освіти освіти пройдуть Уроки пам"яті.

У музеях та архівах організують тематичні виставки фото-архівних матеріалів, лекції та зустрічі з ветеранами війни. Заходи з відзначення 68-ої річниці Перемоги у ВВВ пройдуть також у військових частинах, дислокованих в області.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Зе Соарес нещасливий у ...
Наступна новина: У США висунули звинувачення ...

КОМЕНТАРІ