Львівщина: «Іноземному бізнесу не треба допомагати, достатньо йому просто не заважати», – В.Шемчук

Львівщина: «Іноземному бізнесу не треба допомагати, достатньо йому просто не заважати», – В.Шемчук

20.04.13 21:58 0 1032
19 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерланди в Україні Пітером Яном Волтерсом. Зазначимо, що це завершальний візит посла Нідерландів до Львова, що пов’язаний із закінченням його дипломатичної місії в Україні.

Під час зустрічі сторони підвели підсумки попередньої співпраці Львівщини та Королівства Нідерланди, обговорили інвестиційну політику в регіоні, а також розвиток сектору послуг: туризму та культури.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук зазначив, що регіональна влада зацікавлена у тому, щоб на території області розташовувались представництва голландських компаній, і робитиме все можливе, аби забезпечити хороші умови для роботи іноземних інвесторів.

«Нам приємно, що до нас приїжджають іноземні бізнес-делегації, що Львів для них є інвестиційно цікавим», – сказав В. Шемчук.

Зі свого боку, пан Посол запевнив, що після завершення своєї дипломатичної місії, обов’язково повернеться до Львова, але вже як турист, адже дуже сильно полюбив це місто. До того ж він пообіцяв зайнятись промоцією регіону через голландські спільноти та допомагати в ініціативі голландських письменників у написанні книг про Львів. Також П.Я.Волтерс порекомендував покращити юридичні умови та створити комфортне дружнє середовище для інвесторів і бізнесменів із Королівства Нідерландів.

Віктор Шемчук підкреслив, що Львівська облдержадміністрація сприятиме у роботі як Консульства Королівства Нідерланди у Львові, так й інвестиційних кіл у розвитку їхнього бізнесу для залучення коштів в економіку регіону.

«Іноземному бізнесу не треба допомагати, достатньо йому просто не заважати», – підсумував керівник Львівщини.

Додатково зазначимо, що в рамках візиту пан Посол також зустрінеться із керівництвом міста, виступить із лекцією в Українському Католицькому Університеті та відвідає Львівську філармонію для перегляду концерту за участю оркестру «INSO Львів» під диригуванням нідерландського диригена Раймонда Янссена.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ