На Львівщині 40-річний чоловік з великим кримінальним стажем викрав візки для перевезення вантажу

На Львівщині 40-річний чоловік з великим кримінальним стажем викрав візки для перевезення вантажу

20.04.13 15:44 0 1994
Житель Дрогобича у свої 40 років мав чималий кримінальний досвід, який розпочав зі 16-річного віку. У послужному списку дрогобичанин можна знайти цілий збірник кримінальних статей.

Останнього разу зловмисника притягнули до кримінальної відповідальності у 2009 році за скоєння грабежу. Тоді його покарали у вигляді позбавлення волі на чотири роки.

Багаторічний кримінальний досвід не відпускав свого підневільного і, звільнившись з місць позбавлення волі, чоловік не зумів розірвати із злочинним минулим.

У березні 2013 року чолов’яга подався на ярмарок: зловмисник шукав зручне місце для «роботи». Поки покупці та продавці були зайняті купівлею-продажем, лиходій даремно часу не гаяв та викрав вподобані два візки для перевезення вантажу вартістю по 250 гривень кожен.

Наступного дня зловмисник викрав мобільний телефон марки «Нокія С2-05» вартістю 350 гривень, чим спричинив збитки на загальну суму 360 гривень.

На даний час співробітники Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький МВ)

PS: Вантажі перевозити візками далеко не краща ідея. На багато розумніше скористатися послугами компанії вантажоперевізника, наприклад ООО «Бэксторс», яка пропонує грузовые перевозки по дорогам России.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Буковина: проблеми старі – ...

КОМЕНТАРІ