Кущовий семінар за участю Спілки податкових консультантів України

Кущовий семінар за участю Спілки податкових консультантів України

20.04.13 16:39 0 905
З метою інформування платників податків про зміни податкового законодавства та практичне застосування норм Податкового кодексу України у Миколаєві, в приміщенні районної адміністрації, проведено кущовий семінар для платників податків Миколаївського та Жидачівського районів Львівської області.

У роботі семінару взяли участь фахівці відділу масово-роз’яснювальної роботи ДПС у Львівській області та активісти Територіального осередку Всеукраїнської громадської організації у Львівській області «Спілка податкових консультантів України».

Тему, що стосується застосування норм чинного податкового законодавства в повсякденній практиці суб’єктів господарювання, змін, нещодавно запроваджених до Податкового кодексу України щодо оподаткування податком на прибуток підприємств та податком на доходи фізичних осіб, детально висвітлили головні державні податкові інспектори ДПС у Львівській області Вікторія Шихова та Галина Бура. Вони на конкретних прикладах пояснили присутнім окремі випадки механізму обчислення та сплати цих податків.

Крім цього, учасникам семінару роз’яснено порядок нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

На актуальних питання щодо змін порядку ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності зупинилась бухгалтерський експерт Спілки податкових консультантів Олена Юрчишин.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ