На Житомирщині в рік 90-річчя утворення Коростишівського району у центральному сквері міста закладено горобинову алею

На Житомирщині в рік 90-річчя утворення Коростишівського району у центральному сквері міста закладено горобинову алею

20.04.13 15:13 0 872
В рамках проведення обласної екологічної акції «Горобинові алеї» в Коростишеві у центральному сквері висаджено 90 садженців горобини.

«Саме в рік 90-річчя утворення Коростишівського району висадженням 90 горобин ми розпочинаємо обласну екологічну акцію «Горобинові алеї», - звернувся до учасників заходу голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук. Це глибоко символічна подія. Особливої ваги вона набуває в світлі реалізації в області ініціатив Президента України, спрямованих на захист навколишнього середовища та примноження національних природних ресурсів України».

Сергій Рижук також повідомив учасників заходу, представників ЗМІ про виділення 10 млн. грн., які будуть спрямовані на реконструкцію центрального стадіону у місті Житомирі. Це стане важливим кроком на шляху оновлення спортивної інфраструктури в Житомирі та залученню дітей, молоді та людей різного віку до масового спорту, на шляху втілення соціальних ініціатив Президента «Діти – майбутнє України», реалізації Загальнодержавної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки.

Очільник області під час урочистостей вручив трьом ученицям Коростишівської музичної школи путівки в "Артек", а Коростишівському НВК «Загальноосвітня школа» ліцей інформаційних технологій - ім. Л. Х. Дарбіняна - сім футбольних м'ячів.

Участь в у заході взяли заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Раїса Гула, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ірина Басова, керівники району, громадськість, представники ЗМІ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 1 978 мешканкам Львівщини ...

КОМЕНТАРІ