Тернопільщина: відбулось засідання обласної комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту області

Тернопільщина: відбулось засідання обласної комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту області

20.04.13 15:11 0 862
19 лютого в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Тернопільської облдержадміністрації відбулось чергове засідання обласної комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту під головуванням начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Тернопільської ОДА Василя Майки, у якому взяли участь члени обласної та голови районних комісій з організації заходів, пов’язаних з проведенням ТІ ЗСЦЗ.

На порядку денному було розглянуто ряд питань, що стосувались стану роботи з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту області у першому кварталі 2013 року.

Зокрема було зазначено, що станом на 1 квітня 2013 року в області проведено технічну інвентаризацію 37 % захисних споруд усіх форм власності. Повністю завершено дану роботу в Бережанському, Бучацькому, Підволочиському, Підгаєцькому та Шумському районах, а у Зборівскому та Чортківському районах вона перебуває на стадії завершення.

Також звернуто увагу на ряд проблемних питань, головним з яких і надалі залишається незадовільне фінансування заходів ТІ ЗСЦЗ. Місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування Борщівського, Збаразького, та Теребовлянського районів фінансування зазначених заходів не передбачено взагалі, що свідчить про неефективну роботу місцевих та відомчих інвентаризаційних комісій усіх рівнів.

Заслухавши інформацію доповідачів комісія зобов’язала Борщівську, Збаразьку та Теребовлянську районні державні адміністрацій вжити заходів щодо передбачення в бюджетах на 2013 рік необхідних видатків для проведення заходів технічної інвентаризації захисних споруд , що перебувають у сфері управління місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Також було прийнято рішення комісіям з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд районних державних адміністрацій і виконавчому комітету Тернопільської міської ради організувати роботу щодо виявлення та списання захисних споруд не придатних о використання за призначенням та на яких неможливе проведення технічної інвентаризації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Житомирщині в рік ...

КОМЕНТАРІ