Куликов:

Куликов: "Перед Польщею ми втратили трьох хокеїстів основного складу"

20.04.13 13:37 0 886
Напередодні вирішальної зустрічі Чемпіонату світу з хокею у групі "В" Дивізіону І проти Польщі Україна втратила трьох гравців основи. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це після перемоги над Нідерландами заявив Олександр Куликов, головний тренер збірної України, слова якого наводить офіційний сайт ХК "Донбас".

"Гра була дуже складною для нас. Як і передбачалося, боротьба розгорнулася між трьома командами, які трохи сильніші за інших. Це Нідерланди, Польща й Україна", - сказав він.

"Для нас гра складалася важко, ми програвали 0:2. Дуже непросто, коли суперник має таку фору. Радий за хлопців. Ми поговорили у перерві, зібралися та переламали хід гри. Шкода, що ми втратили трьох хлопців основного складу", - додав тренер.

Окрім того, Куликов повідомив, що Артем Гніденко, який вибув до цього, вже не зіграє у Донецьку.

"Не вийде на матч з Польщею і Німенко. Участь в останньому матчі Квітченко під великим питанням. Його після гри відвезли на МРТ і, швидше за все, він теж не зіграє. Ці втрати позначилися, нам було важко грати у три ланки, маючи при цьому двох молодих хлопчаків", - зауважив він.

"Велике спасибі нашим хлопцям, які у такій складній грі, програючи 0:2, зуміли вирвати перемогу у гідного суперника", - підсумував наставник.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Один із підозрюваних у ...
Наступна новина: Волинська область: у ...

КОМЕНТАРІ