На Львівщині “Пріоритет у закупівлі обладнання для тренажерних майданчиків повинен мати регіональний виробник”

На Львівщині “Пріоритет у закупівлі обладнання для тренажерних майданчиків повинен мати регіональний виробник”

21.04.13 17:23 0 1070
19 квітня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук в рамках робочої поїздки у Яворівський район провів виїзну нараду з питань облаштування спортивних майданчиків на виконання Нових соціальних ініціатив Президента України: «Діти – майбутнє України».

У нараді, що відбулась в приміщенні Домажирівської ЗОШ 1-2 ступенів, взяли участь голови Яворівської, Буської, Городоцької, Дрогобицької, Жидачівської, Золочівської, Мостиської, Пустомитівської, Радехівської райдержадміністрацій, керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, профільних відділів цих райдержадміністрацій, сільські голови с.Домажир та с.Бірки та інші.

Присутні обговорили стан реалізації у 2013 році обласної цільової програми «Спортивний майданчик» на 2011-2016 роки. Зокрема, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода розповів, що на виконання Програми в обласному бюджеті на 2013 рік виділено 1 000 000 грн. Він також додав, що врахувавши пропозиції з районних державних адміністрацій, управлінням спільно з профільною комісією Львівської обласної ради визначено місця встановлення майданчиків з тренажерним обладнанням у всіх районах Львівщини (тільки у сільській місцевості) та у місцях будівництва будинків сімейного типу.

Зокрема, Юрій Майборода повідомив, що у 2013 році відповідно до обласної цільової програми «Спортивний майданчик» планується встановити 27 типових майданчиків, котрі складатимуться з шести тренажерних та гімнастичних приладів.

Учасники наради також обговорили обсяги робіт, які потрібно виконати для облаштування спортивних майданчиків, порядок введення в експлуатацію та взяття на баланс площинних спортивних споруд. Окрім цього присутні розглянули особливості дотримання правил техніки безпеки під час проведення фізкультурно-спортивних заходів на відкритих площинних спортивних майданчиках.

Віктор Шемчук наголосив, що регіональне виробництво є пріоритетним під час закупівлі обладнання для тренажерних майданчиків: «Пріоритетом для нас у цьому питанні є максимальне залучення регіонального виробника. При цьому він обов’язково повинен бути зареєстрованим у Львівській області», – сказав керівник області.

Також очільник Львівщини зазначив, що встановлення сучасних багатофункціональних спортивних майданчиків сприятиме активізації розвитку масового спорту в області, активному залученню осіб різного віку до занять руховою активністю, а також повною мірою відповідатиме Новим ініціативам Президента України: «Діти – майбутнє України».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: увага, ...
Наступна новина: У Житомирі висаджено дерева ...

КОМЕНТАРІ