Закарпатська область: рятувальники до «Дня довкілля» висадили 1630 дерев та кущів і засіяли близько гектара газонів

Закарпатська область: рятувальники до «Дня довкілля» висадили 1630 дерев та кущів і засіяли близько гектара газонів

21.04.13 11:59 0 1095
20 квітня на території всіх підрозділів оперативно-рятувальної служби Закарпаття пройшов «День довкілля». Така весняна передвеликодня толока уже стала традиційною для Управління ДСНС України у Закарпатській області, а участь у природоохоронних заходах – справою звичною для кожного працівника служби «101». У цих роботах взяло участь 1400 рятувальників, які прибрали територію підрозділів загальною площею 14 га, ліквідували 9 несанкціонованих сміттєзвалищ, висадили 1630 дерев та кущів, упорядкували квітники та клумби, засіяли газони на площі 0,95 га.

на території Управління ДСНС України у Закарпатській області особовим складом висаджено близько 300 дерев та кущів; проведено прибирання та очистку прилеглої території; обрізку та побілку дерев, кущів; облаштовано та оновлено пам’ятник ліквідаторам Чорнобильської АС, упорядковано газони та клумби тощо.

Керівництво оперативно-рятувальної служби області на чолі з начальником У ДСНС України у Закарпатській області Мирославом Щербеєм власним прикладом продемонстрували конкретну турботу про порядок не тільки в кабінетній роботі, а й на землі. Вони разом з особовим складом висаджували дерева, кущі й допомагали в облаштуванні та прибиранні довкілля.

«Відрадно, що з кожним днем до заходів з впорядкування долучається все більше жителів краю. Спільними зусиллями звершується добра й благородна справа – зробити Закарпаття найкращим та найзеленішим. У цей день заходи, спрямовані на збереження навколишнього середовища, набувають масового характеру. Простіше: ми наводимо порядок і чистоту не лише в окремій організації чи місті, районі, селі, області, а в нашому спільному домі – державі Україна.

Важливо наголосити, що такі заходи є не лише певною трудотерапією, а й прикладом суспільно-корисної діяльності, способом спілкування та допомоги один одному», - зазначив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

Також в Ужгороді на прохання місцевої влади, підрозділи Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області разом з рятувальниками державної пожежно-рятувальної частини № 14 за допомогою спеціальної техніки та обладнання на території Боздоського парку та стадіону «Авангард» проводили обрізання аварійних дерев та очищення прилеглої території.

До слова, оперативно-рятувальні підрозділи краю постійно долучаються до робіт із озеленення та благоустрою, адже порядок треба не тільки навести, а й підтримувати.

Управління ДСНС України у Закарпатській області

http://youtu.be/3bwoChhwfW0
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дев‘ять рівненчан ...
Наступна новина: Львівська півметрова ...

КОМЕНТАРІ