Рятувальники взяли участь у Всеукраїнській акції з благоустрою

Рятувальники взяли участь у Всеукраїнській акції з благоустрою

21.04.13 18:55 0 1034
Традиційно в нашій державі в переддень Великодня проходить Всеукраїнська акція з благоустрою ”За чисте довкілля”.

В рамках акції, 20 квітня, на території області проходить суботник з благоустрою населених пунктів, територій установ, підприємств та організацій.

До таких заходів активно долучилися і рятувальники. У відповідності до доручення голови державної служби з надзвичайних ситуацій України Михайла Болотських та розпорядження голови Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка в Управлінні ДСНС в області розроблено комплекс заходів по проведенню Дня довкілля.

20 квітня, у суботу, свою акцію з благоустрою рятувальники розпочали на спортивно-оздоровчому комплексі Управління ДСНС в області імені Героїв-пожежних.

У весняній толоці взяли участь усі без вийнятку, адже обсяг робіт чималий: офіцери і співробітники служби підрізають живопліт, білять бордюри та дерева, впорядковують спортивний майданчик та територію спорткомплексу. Також рятувальники збільшили територію саду, висадивши нові саджанці фруктових дерев.

Впорядковують рятувальники і будівлі службових приміщень, прилеглі території пожежно-рятувальних частин, приводять в порядок пожежну техніку.

Окрім цього, працівники служби з надзвичайних ситуацій долучилися до прибирання території меморіального кладовища , що по вулиці Лепкого в обласному центрі.

Роботи з благоустрою проходять в усіх пожежно-рятувальних підрозділах Управління ДСНС в області без винятку.

Всі активно працюють, адже нагородою за працю буде не тільки чисте та затишне довкілля, а й почуття причетності до загальнодержавної справи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ