На Тернопільщині валентин Хоптян взяв участь в висадці алеї туй в Скалатському парку

На Тернопільщині валентин Хоптян взяв участь в висадці алеї туй в Скалатському парку

21.04.13 17:53 0 927
Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, разом з працівниками управлінь ОДА та Підволочиської райдержадміністрації, взяв участь у впорядкуванні парку м.Скалат.

Під час проведення заходів з благоустрою, які відбуваються в рамках Дня довкілля, керівник області висадив кілька дерев туї на новоствореній парковій алеї.

«Цього року Скалат відзначає своє 500-ліття, і, я думаю, що цей парк має стати окрасою старовинного містечка, - каже Валентин Хоптян. – тут проведено частину робіт з його впорядкування та прибирання, висаджено нові дерева. Незабаром ці роботи буде продовжено, адже тут мають з’явитися і альпійська гірка, і кафе, паркові споруди для відпочинку та дозвілля людей, в перспективі – створення пляжу, адже поруч озеро».

Голова облдержадміністрації також наголосив, що в парку буде створено й спортивне містечко для дітей, яке забезпечуватиме їхнє активне дозвілля.

«Питання розвитку спортивної інфраструктури дуже актуальне. На цьому наголошує й Глава держави, пропонуючи нові соціальні ініціативи. роботи з облаштування спортивних майданчиків відбуваються по всій області. Думаю, що незабаром не буде жодного села чи міста, де б не діяли такі спортплощадки».», - зазначив Валентин Хоптян.

Він також поспілкувався із керівництвом міста, району та структурних підрозділів ОДА щодо перспективи подальшого впорядкування та використання парку, а також – підготовки до відзначення 500-ліття м.Скалат.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: день цивільного ...

КОМЕНТАРІ