Тернопільщина: державні службовці області взяли активну участь у  Дні благоустрою

Тернопільщина: державні службовці області взяли активну участь у Дні благоустрою

21.04.13 18:32 0 1494
Працівники обласної та районних державних адміністрації взяли активну участь в у заходах, які відбулися у кожному районі краю та м.Тернопіль, в рамках проведення Дня довкілля.

Для прикладу, держслужбовці управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, відгукнувшись на соціальні ініціативи Глави держави, щодо створення умов для занять дітьми фізкультурою і спортом, впорядкували спортивний майданчик, який знаходиться між будинками по вул.Руська 18 і 20 обласного центру.

Як розповів керівник управління Ігор Підгайний, під час толоки було пофарбовано футбольні ворота і баскетбольні стійки, відремонтовано сітку огорожі, обрізано дикоростучий виноград. Також на території майданчика прибрано сміття, яке ледь вмістилося у 20-ох 100-літрових мішках.

А в с.Великі Гаї Тернопільського району працівники управління у справах сім'ї та молоді ОДА, разом із представниками обласної організації «Молоді регіони», впорядкували два спортивні майданчики для гри у волейбол – прибрали територію площадок, встановили нову огорожу та нові пластикові сидіння для команд, пофарбували стійки та опори, натягнули сітку для гри у волейбол.

Працівники управління освіти і науки облдержадміністрації провели толоку на території Тернопільської обласної спеціальної школи-інтернату де відремонтували та пофарбували ігрові майданчики, спортивні споруди, прибрали сміття.

Не оминули увагою під час Дня довкілля і старовинні замки, якими славиться Тернопілля. Представники низки структурних підрозділів ОДА взяли участь у прибиранні парку Вишневецького замку, а співробітники управління питань туризму та курортів ТОДА прибирали та впорядковували територію парку Збаразького палацу.

Попрацювали державні службовці й у м.Скалат, яке, до речі, цього року відзначатиме своє 500-ліття. Тут було розчищено від кущів-самосівів місцевий парк, посаджено нові алеї, зрізано сухе гілля дерев, прибрано сміття.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ