Рівненська область: під час Всеукраїнської акції з благоустрою  рятувальники впорядкували місця поховання загиблих  героїв Великої Вітчизняної війни ВІДЕО

Рівненська область: під час Всеукраїнської акції з благоустрою рятувальники впорядкували місця поховання загиблих героїв Великої Вітчизняної війни ВІДЕО

21.04.13 09:04 0 1027
20 квітня підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області стояли на сторожі не лише безпеки населення краю, а й чистоти. Всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» рятувальники зустріли у всеозброєнні - боротьба з брудом, сміттям і пилом тривала впродовж цілого дня. Робота кипіла і в коридорах, і в кабінетах адміністративного будинку управління, адже чистота - запорука не лише здоров’я, а й гарної виконавської дисципліни. Співробітники підрозділів мили вікна, витирали пил, виносили сміття, чистили плафони освітлення, займалися озелененням кабінетів. Знайшовся час і для впорядкування документації.

Окрім прибирання службових приміщень та прилеглої території, рятувальники за ініціативи начальника Головного управління ДСНС області полковника служби цивільного захисту Володимира Оглоблі провели в населених пунктах кожного району генеральне прибирання пам’ятних місць буремних 1941-1945 років. Саме перед величним святом Днем Перемоги, щоб місця поховань героїв Великої Вітчизняної війні набули належного вигляду, працівники Держслужби, вільні від чергувань, озброїлися лопатами, граблями та віниками, привели до ладу паркани і тротуари, вирівняли плити та бровки, що слід пофарбували та побілили, а також відремонтували пам'ятники загиблим у війні.

Зокрема рівненські рятувальники провели генеральне прибирання на території пам’ятника „Братська могила радянських воїнів”, де у 1942-му році було поховано 19 тисяч радянських військовополонених, замордованих фашистськими нелюдами. До речі, працівники Держслужби з НС опікуються меморіалом з 2010 року.

Завдяки роботі рятувальників ветерани війни та громадськість матимуть змогу в святковий день вшанувати пам’ять полеглих героїв-визволителів на впорядкованій території.

- Забезпечення захисту населення від пожеж, техногенних аварій та надзвичайних пригод у містах і селах області, - каже полковник Володимир Оглобля, - є щоденною копіткою роботою рятувальників. А ось покращення благоустрою та наведення порядку на території пам’ятних місць Великої Вітчизняної - безпосередній обов`язок кожного свідомого громадянина.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині на ...

КОМЕНТАРІ