На Тернопільщині у День довкілля міліціонери разом із підшефними прибрали та озеленювали територію дитячого будинку

На Тернопільщині у День довкілля міліціонери разом із підшефними прибрали та озеленювали територію дитячого будинку

21.04.13 11:24 0 779
Напередодні свят співробітники тернопільської міліції організували толоку. У День довкілля зайнялися озелененням і благоустроєм адміністративних будинків та територій, прилеглих до службових приміщень вулиць та скверів.

Свою працю заздалегідь ретельно спланували, визначивши обсяг робіт для кожного підрозділу у районах та обласному центрі.

Для прикладу, співробітники науково-дослідного експертно–криміналістичного центру упорядковували подвір’я, білили кущі та дерева, чистили бордюри. В автогосподарстві обласної міліції водії наводили порядок у гаражних приміщення, оновлювали технічний стан службового автотранспорту.

Не забули правоохоронці й про підшефних. До вихованців Тернопільського дитячого будинку працівники управління кадрового забезпечення обласної міліції завітали, аби допомогти прибрати та озеленити територію.

Діти радо вітали своїх шефів у пагонах. Разом з ними ретельно очищували територію від сміття, упорядковували грядки та майданчики, садили молоді дерева та кущі.

Традиційно у ці дні міліціонери побувають в інших підшефних дитячих закладах та допоможуть їм з благоустроєм території, приводитимуть до ладу дитячі та спортивні площадки.

До слова, подбали тернопільські міліціонери й про пам’ятний знак, встановлений на честь загиблих працівників міліції, що в парку Національного Відродження. Правоохоронці ошатно упорядкували прилеглу територію. Одним словом, весняна толока посприяла добрій справі.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ