Підозрюваний у терактах у Бостоні в госпіталі, прокурори готують обвинувачення

Підозрюваний у терактах у Бостоні в госпіталі, прокурори готують обвинувачення

21.04.13 19:44 0 871
У США спецслужби продовжують розслідування обставин вибухів під час Бостонського марафону. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Прокуратура готує текст обвинувачення, яке, як очікують, незабаром буде пред’явлено Джохару Царнаєву, який перебуває в бостонському госпіталі.

У п’ятницю увечері його затримали у дворі приватного будинку на околиці Бостона, де він переховувався від переслідування. При затриманні Царнаєв був важко поранений.

Операція з затримки братів Тамерлана і Джохара Царнаєвих тривала близько доби. Під час переслідування поліції і перестрілці один із братів, 26-річний Тамерлан був убитий.

За повідомленнями, брати Царнаєви – чеченці за національністю родом із Киргизстану, які останнім часом, близько 10 років, жили у США. Їх визнали підозрюваними в теракті під час Бостонського марафону за відеозаписами з камер спостереження з місця події.

У понеділок біля фінішу щорічного марафону в Бостоні були скоєні два вибухи, від яких загинули три людини і понад 170 були поранені. Їх називають найбільшим наразі у США терактом із часу нападів 11 вересня 2001 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ