рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій взяли участь у проведенні Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій взяли участь у проведенні Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

21.04.13 08:38 0 858
20 квітня співробітники Головного управління ДСНС та районних пожежно-рятувальних підрозділів області активно долучилися до заходів в рамках проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Рятувальники мали змогу плідно попрацювати задля покращення благоустрою будівель та прилеглих територій. Спільні зусилля учасників заходу дали змогу провести роботи різноманітного характеру, серед яких – очищення місцевості від обламаних гілок та сміття, косметичні ремонти адмінбудівель, приведення в порядок прибудинкових територій, висадка дерев, квітів та кущів, побілка бордюрів та інші.

Всього прибрано понад 30 га території, ліквідовано 12 несанкціонованих сміттєзвалищ, висаджено 162 дерева, 189 кущів та упорядковано понад 16 га газонів.

«Замастили руки» без винятку всі співробітники ДСНС, починаючи з молодшого начальницького складу, закінчуючи керівництвом Головного управління та підрозділів.

До господарських робіт залучались 1184 співробітники та 20 одиниць техніки ДСНС.

Проведення подібних заходів згуртовує колектив установи та допомагає усвідомити кожному посадовцю почуття особистої відповідальності за дотримання чистоти та порядку на своєму робочому місці.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: В Індії заарештували ...

КОМЕНТАРІ