Житомирщина: рятувальники області долучилися до Дня довкілля.

Житомирщина: рятувальники області долучилися до Дня довкілля.

21.04.13 19:49 0 879
Особовий склад Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів не залишився осторонь від процесу Всеукраїнського генерального прибирання з нагоди Дня довкілля.

20 квітня у місті Житомир на території мікрорайону Мальованка співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вийшли на прибирання вулиць.

На території, що прилягає до адміністративного приміщення Управління рятувальники прибрали та винесли сміття, побілили бордюри та дерева, обрізали гілки. На клумбах біля загальноосвітньої школи №1 були перекопані та облагороджені газони. Прибирання велося також рятувальниками по вулицях Героїв Пожежних, Якіра, Островського, Промисловій та Піонерській.

До ладу приведено також територію спортивного комплексу Управління – відремонтовано баскетбольний та волейбольний майданчики і тенісний корт. Побілено біля 4 км бордюрів та близько 20 дерев на прилеглій території.

Районними підрозділи Управління ДСНС в області також проводилися роботи з прибирання та благоустрою службових приміщень, прилеглих територій і вулиць.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ