Чернівецька область: минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

Чернівецька область: минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

21.04.13 18:10 0 943
Протягом минулої доби на території Чернівецької області виникло 6 пожеж. У трьох випадках зафіксовано горіння сухої трави. У селі Драниця Новоселицького району на відкритій території площею 1 га. горів очерет. Швидкому поширенню вогню сприяв сильний вітер. На місце події прибули вогнеборці міста Новоселиця та місцеві пожежні команди сіл Мамалига та Костичани. Першочерговим завданням рятувальників було запобігання подальшого поширення полум’я, оскільки поруч знаходилося 2 житлові будинки. Завдяки оперативним діям вогнеборців загорання трави вдалося швидко ліквідувати та врятувати 2 житлові будинки.

Ще 2 випадки загорання сухої трави сталися у селах Годилів та Тисівці Сторожинецького району. В обох випадках на місце події направлялася група пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які ліквідували пожежі Постраждалих на пожежах немає.

Під час ліквідації пожеж протягом минулої доби завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати 5 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує жителям краю, що спалювання сухої трави може призвести до біди. Дотримуйтеся правил пожежної безпеки!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська міськрада ...
Наступна новина: Михайло Вишиванюк: Ми ...

КОМЕНТАРІ