На Львівщині розпочато виплату одноразової грошової допомоги ветеранам війни

На Львівщині розпочато виплату одноразової грошової допомоги ветеранам війни

21.04.13 15:31 0 940
З метою посилення державної підтримки ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань органами праці та соціального захисту населення області розпочата виплата разової грошової допомоги зазначеній категорії громадян . Очікувана  загальна сума виплати складає  39,4 млн.грн, а чисельність одержувачів у Львівській області становить 118 тисяч осіб.

Відповідно до визначеного статусу кожної особи у 2013 році встановлені наступні розміри виплат:

•    інваліди війни І групи – 2 415 грн.,

•    інваліди війни ІІ групи – 2 110 грн.,

•    інваліди війни ІІІ групи – 895 грн.,

•    учасники бойових дій та ні неповнолітні (яким на момент ув’язнення не виповнилося 14 років) в’язням концентраційних таборів,гетто, інших місць примусового тримання, а також дітям, які народилися у зазначених місцях примусового тримання їх батьків – 745 грн,

•    особам які мають особливі заслуги перед Батьківщиною – 2415 грн.

•    члени сімей загиблих та дружини(чоловіки) померлих інвалідів війни, дружини (чоловіки) померлих учасників бойових дій, учасники війни і жертви нацистських переслідувань, визнаних за життя інвалідами від загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, які не одружилися в друге – 375 грн.

•    учасники війни та колишні в’язні концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, особи які були насильно вивезені на примусові роботи , діти партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога – 135 грн.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині з 1 травня 2013 ...
Наступна новина: Від землетрусу в Китаї ...

КОМЕНТАРІ