У Львівській ОДА обговорено питання щодо  розробки проекту Угоди соціально-економічного розвитку Львівської області

У Львівській ОДА обговорено питання щодо розробки проекту Угоди соціально-економічного розвитку Львівської області

21.04.13 17:48 0 915
19 квітня  перший  заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич провів нараду з питання організації роботи з розробки проекту Угоди щодо соціально-економічного розвитку Львівської області між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою.

Під час наради  обговорено питання  завершення у 2013 році терміну реалізації Угоди щодо соціально-економічного розвитку Львівської області і необхідності активізації роботи як Львівської обласної державної адміністрації, так і Львівської обласної ради в напрямку укладення Угоди на наступний п’ятирічний період 2014-2018 роки та поглиблення співпраці у цьому з центральними органами виконавчої влади.

Зазначено, що в області розпочинається робота з підготовки стратегічного документу розвитку Львівщини до 2022 року, реалізація пріоритетних напрямків якої можлива за умови прийняття відповідних спільних заходів за участю центральних та місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування.

Довідка:

Угода щодо соціально-економічного розвитку Львівської області між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою підписана 25 червня 2009 року передбачає реалізацію 14 спільних заходів, які охоплюють 102 об’єкти (або роботи).

За чотири роки дії Угоди станом на 31 грудня 2012 року спільні заходи Угоди фактично профінансовані за рахунок коштів державного бюджету на суму 1192,8 млн. грн. (майже 65% обсягів, передбачених Угодою з держбюджету на 2009-2013 роки), за рахунок коштів місцевих бюджетів – на суму 330,7 млн. грн. (майже 25% обсягів передбачених Угодою).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька міська рада ...
Наступна новина: На Тернопільщині валентин ...

КОМЕНТАРІ