На Івано-Франківщині волейбол - спорт номер один

На Івано-Франківщині волейбол - спорт номер один

21.04.13 11:03 0 1000
В спортивному залі Прикарпатського факультету громадської безпеки та соціальної роботи Львівського державного університету внутрішніх справ у восьмий раз відбувся волейбольний турнір, присвячений пам’яті викладачів навчального закладу.

Волейбол завжди був спортом номер один для івано-франківського міліцейського навчального закладу, який за 57 років існування пережив не одну реорганізацію. Тому вісім років тому в тодішньому Прикарпатському юридичному інституті МВС України організували волейбольний турнір, щоб вшанувати пам’ять своїх померлих колег-ентузіастів цього спорту.

Буквально за день до початку турніру провели в останню путь підполковника міліції у відставці Миколу Горобця, який ще торік виступав за ветеранську команду навчального закладу.

Цього року в турнірі брали участь чотири команди. В перших поєдинках команда ветеранів обласного УМВС перемогла викладачів-відставників Прикарпатського юридичного інституту, а ветерани коледжу фізичного виховання були сильнішими за команду викладачів факультету громадської безпеки та соціальної роботи.

У фіналі змагалися ветерани УМВС і коледжу фізвиховання. Як і торік, переможцями турніру стала команда УМВС. Їй вручено перехідний кубок і пам’ятні медалі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук привітав ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ